Uusi ilme istuimille Suojaa autollesiTehoa lämmitykseen, säästöä kulutukseen

TAMMERS Caravan-tuotteet

Valmistamamme kotimaiset matkailuautotuotteet on valmistettu Pohjoismaiden ilmastoon soveltuvasta silikoni- ja polyuretaanipinnoitetusta nylonkankaasta. Valmistusmateriaali on säänkestävä ja vedenpitävä. Termotuotteisiimme sisältyy aina lämpöä sitova vanueriste, joka edesauttaa talvipakkasilla auton lämmittämistä vähentäen lämpöhukkaa.

Maskisuoja tuotteet on valmistettu Pohjoismaiden ilmastoon soveltuvasta materiaalista. Maskisuoja estää tehokkaasti suoran ajoviiman sekä lumen pääsyn moottoritilaan vähentäen mm. huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta. Maskisuoja nopeuttaa myös moottorin normaalin käyttölämpötilan saavuttamista alentaen samalla sekä polttoainekulutusta, että päästöjä.

Valikoimamme tulee laajenemaan mutta kattaa jo nyt tuotteet useimpiin markkinoilla oleviin matkailuautoihin sekä myös useisiin vanhempiin malleihin.

TAMMERS matkailuautotuotteiden myynti Suomessa

Valmistamiemme matkailuauto tuotteiden myynti suoraan Tammer-Suojan kautta. Tuotteita on saatavana myös matkailuautoja ja niiden varusteita myyvistä pisteistä kautta maan.