Uusi ilme istuimille Suojaa autollesiTehoa lämmitykseen, säästöä kulutukseen

Verhoilusarjat kuorma-autoihin

Vietät päivittäin pitkiäkin aikoja ohjaamossa istuen. Mallikohtainen Suomessa valmistettu TAMMERS verhoilusarja on mitoitettu tarkasti juuri sinun kuorma-autoosi sopivaksi. Suunnittelussa on huomioitu autosi istuimien alkuperäisvarusteiden sekä -toimintojen käyttö. Olemme myös halunneet varmistaa turvallisuutesi, onnettomuustilanteissa verhoilusarja ei häiritse autosi turvalaitteiden toimintaa. Laajasta mallistostamme löydät ylelliset sekä käytännölliset materiaali vaihtoehdot.
Valmistamme verhoilusarjoja niin kuljettajan kuin apukuljettajankin istuimiin. Sarja sisältää verhoilun istuimiin sekä mahdollisiin niskatukiin sekä käsinojiin. Verhoiluun voi lisäksi tilata mallista riippuen mm. etuistuimien taustan lehtitaskut.

TAMMERS verhoilusarjojen materiaalit ovat tarkkaan valittuja. Lähtökohtana materiaalivalinnoissa ovat olleet käytettävyys, kestävyys sekä luonnollisesti myös näyttävyys. Verhoilusarjat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Verhoilu pidentää auton istuinrakenteen käyttöikää, estää alkuperäisverhoilun likaantumisen sekä peittää jo mahdolliset alkuperäisverhoiluun syntyneet vauriot.

Myönnämme verhoilusarjoillemme 1 vuoden takuun materiaalille sekä työlle.

Tutustu valikoimaamme ja tarkasta löytyvyys autoosi kaavaluettelostamme. On aika uudistaa autosi istuinverhoilu.