Uusi ilme istuimille Suojaa autollesiTehoa lämmitykseen, säästöä kulutukseen

Verhoilusarjat työkoneisiin

Vietät jokaisena työpäivänä aikaa istuen. Ei ole sama millä istut. Mallikohtainen Suomessa valmistettu TAMMERS verhoilusarja on mitoitettu tarkasti juuri sinun istuimeesi sopivaksi. Suunnittelussa on huomioitu autosi istuimien alkuperäisvarusteiden sekä -toimintojen käyttö. Olemme myös halunneet varmistaa turvallisuutesi, onnettomuustilanteissa verhoilusarja ei häiritse autosi turvalaitteiden toimintaa. Laajasta mallistostamme löydät ylelliset sekä käytännölliset materiaali vaihtoehdot.

Valmistamme verhoilusarjoja jo useisiin istuinmerkkeihin. Sarja sisältää verhoilun istuimiin sekä mahdollisiin niskatukiin ja käsinojiin. Verhoiluun voi lisäksi tilata mallista riippuen mm. etuistuimien taustan lehtitaskut ja tarvittaessa myös istuimien lämmityselementit.

TAMMERS verhoilusarjojen materiaalit ovat tarkkaan valittuja. Lähtökohtana materiaalivalinnoissa ovat olleet käytettävyys, kestävyys sekä luonnollisesti myös näyttävyys. Verhoilusarjat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Verhoilu pidentää auton istuinrakenteen käyttöikää, estää alkuperäisverhoilun likaantumisen sekä peittää jo mahdolliset alkuperäisverhoiluun syntyneet vauriot.

Myönnämme verhoilusarjoillemme 1 vuoden takuun materiaalille sekä työlle.

Tutustu valikoimaamme ja tarkasta löytyykö työkoneesi istuin jo kaavaluettelostamme. Jos et ole varma sopivuudesta istuimeesi, voit olla yhteydessä puhelinmyyntiimme tai lähettää meille tiedustelun sähköpostitse tai täyttämällä kotisivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen.