Uusi ilme istuimille Suojaa autollesiTehoa lämmitykseen, säästöä kulutukseen

Maskisuojat

TAMMERS maskisuojat ovat automallikohtaisia. Tuote on valmistettu Pohjoismaiden ilmastoon soveltuvasta materiaalista. Materiaaliin on helppo tehdä jälkikäteen tarvittaessa aukko esimerkiksi lohkolämmittimen pistokkeelle.

Maskisuojat peittävät automallista riippuen jäähdyttäjän säleikön ja/tai etupuskurin ilmanottoaukot. Maskisuoja kiinnitetään TAMMERS erikoiskiinnikkeillä.
Maskisuoja estää tehokkaasti suoran ajoviiman sekä lumen pääsyn moottoritilaan vähentäen mm. huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta. Maskisuoja nopeuttaa myös moottorin normaalin käyttölämpötilan saavuttamista.

Suomessa valmistettua TAMMERS maskisuojaa suositellaan käytettävän varsinkin DIESEL-käyttöisissä autoissa talviaikaan ulkolämpötilan laskiessa +5 asteeseen tai sen alle. Tuote soveltuu lisäksi nykyaikaisiin vähäpäästöisillä bensiinimoottoreilla varustettuihin autoihin.

Maskisuojia on saatavana kaikkiin puoli-integroituihin malleihin, joissa alustana Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter tai Renault Master.

Maskisuojien tuoteluettelossa lisäksi jo muitakin sopivuuksia puoli-integroituihin ja integroituihin malleihin. Katso tuotelistaus >>