Uusi ilme istuimille Suojaa autollesiTehoa lämmitykseen, säästöä kulutukseen

Istuinsuojasarjat

Ajoneuvosi ansaitsee vain parasta. Mallikohtainen TAMMERS istuinsuojat on mitoitettu tarkasti juuri sinun ajoneuvoosi sopivaksi. Istuinsuojasarjamme sisältää suojat auton kaikkiin istuinosiin, niskatukiin ja mahdollisiin kyynärtukiin (kaavakohtainen).

Kattavasta valikoimastamme löydät istuinsuojasarjat henkilöautoihin, maastoautoihin, tila-autoihin, hyötyajoneuvoihin, työkoneisiin, matkailuautoihin sekä lisäksi erityisesti takseihin ja hälytysajoneuvoihin soveltuvat sarjat.

Istuinsuojasarja uudistaa ohjaamon ilmeen suojaten alkuperäisverhoilun likaantumiselta pidentäen samalla istuimien käyttöikää. Istuinsuojasarjalla voidaan myös peittää istuimissa jo mahdollisesti olevat virheet tai tahrat.

Suunnittelussa on huomioitu istuimien alkuperäisvarusteiden sekä -toimintojen käyttö. Olemme myös halunneet varmistaa turvallisuutesi, onnettomuustilanteissa istuinsuojat ei häiritse istuimien turvalaitteiden toimintaa.

Olemme valmistaneet kotimaisia istuinsuojasarjoja vuodesta 1983 lähtien. Laadun takeena on Suomalainen käsityö. Laajasta mallistostamme löydät ylelliset sekä käytännölliset materiaali vaihtoehdot.

Tutustu mallistoomme ja löydä istuinsuojasarjasi lähes 4000 mallia sisältävästä kaavaluettelostamme.

Jos tilaat istuinsuojasarjan kaavanumerolla, niin ilmoitathan meille myös auton vuosimallin ja mahdollisen varustetason (mikäli tiedossa). Tarkastamme että valitsemasi kaava sopii kyseiseen autoon. Mikäli tilauksen yhteydessä ei ilmoiteta auton tietoja, emme voi ottaa vastuuta siitä, että sarja sopii autoon.

Huomioittehan myös, että teknisistä syistä johtuen nettisivujen kuvien värit saattavat poiketa oikeasta, erityisesti huonolaatuisemmissa kuvissa.

Katso mihin istut.

Olemme lisänneet istuinsuojasarjojen hinnaston kotisivuillemme. Löydät sen LADATTAVA AINEISTO -osiosta.